Het is geen gemakkelijke vraag om te beantwoorden maar toch belangrijk in deze economisch en financieel onzekere tijden. Wat is de Bestebank in deze tijden, geldzaken in het stelsel van nu moeten worden omgedoopt. Financieel moet het stabiel zijn en het risico op een systeemcrisis minimaal. Het bankenstelsel van nu kan alleen maar doorgaan zoals het nu er aan toe gaat met lage rente, en de schuldenberg nog groter maken. Aan de andere kant wordt de kans jaar na jaar groter dat er weer een crisis aankomt.

Opkomst van de Bitcoin

Door de opkomst van de Bitcoin kun je dus de Bestebank aanwijzen die meegaat in de verandering van het geldstelsel. Een bank die ook een crypto kennisbank is die helpt om te oriënteren in deze wereld. Nieuwe decentrale stelsels zijn in opkomst en zullen de financiële wereld op zijn kop zetten. De technologie zal een zeer belangrijke stap zijn naar een industriële revolutie. Alles begint met gedegen kennis over de Bitcoin.

Crisis van 2008

De crisis van 2008 heeft ervoor gezorgd dat veel mensen goed zijn gaan kijken hoe ons stelsel eigenlijk in elkaar zit. Doe je goed onderzoek dan geloof je niet wat je allemaal leest en ziet over de financiële stelsels. Geld is een machtsmiddel geworden en niet meer in handen van de bevolking, maar van grootmachten. Een goede rente over je spaargeld is niet meer te krijgen, negatieve rente heeft een enorm negatief effect op de economie en ons geld. Aantrekkelijk om te sparen is het niet meer, dan besef je nog niet eens dat je geld niet veilig meer is op een bank.