Vaardigheden van leerlingen ontwikkelen

Elke leerling heeft andere vaardigheden. Hoewel er meerdere mensen zijn die dezelfde major volgen, zullen hun vaardigheden, interesses en talenten altijd anders zijn. Daarom moet je als docent faciliteiten hebben, hetzij in de vorm van faciliteiten of digitale media zoals applicaties of software voor de vaardigheden ontwikkelen van studenten. De ontwikkeling van een snel veranderend tijdperk vereist dat studenten snel leren om gelijke tred te houden met eventuele veranderingen. Leren is tegenwoordig niet genoeg om alleen te beoordelen op basis van cijfers, maar soft skills en hard skills moeten ook worden ontwikkeld. Studenten worden opgeleid en voorbereid om uitdagingen en concurrentie het hoofd te bieden wanneer ze de wereld van werk of zaken betreden, daarom is theorie alleen niet voldoende om hen te ondersteunen. Talenten en vaardigheden moeten worden ontwikkeld om zichzelf en hun kennis in de toekomst te versterken.

 

Leer en creëer je eigen portfolio via Simulise.com

Alvorens de vaardigheden van studenten te ontwikkelen, moeten ze van tevoren weten wat hun sterke en zwakke punten zijn. Hierdoor kunnen studenten zichzelf herkennen en beseffen waar hun interesses en vaardigheden zullen worden ontwikkeld. Simulise.com maakt portfoliosjablonen die studenten volledig kunnen gebruiken, ontwerpen en beheren. Hier leren studenten zelfstandig om hun vaardigheden en potentieel te ontwikkelen. Soms zijn studenten in de war over wat hun interesses en vaardigheden zijn, daarom moet je aangeven waar studenten naartoe gaan. Het portfolio dat ze maken kan niet alleen op school worden gebruikt, maar het kan ook hun portfolio voor het leven zijn.

 

Wat kunt u krijgen door een portfolio te maken op Simulise.com

Wanneer studenten een portfolio maken op Simulise.com, betekent dit dat studenten de rest van hun leven een portfolio maken. Wanneer ze afstuderen aan de universiteit en op het punt staan ​​om te solliciteren, kunnen ze dit portfolio ook gebruiken. Wanneer je studenten opdracht geeft om portfolio’s te maken, kun je studenten portfolio’s ordenen en koppelen in de vorm van een rubik die volledig door de school wordt beheerd. Op die manier kunt u de voortgang van elke leerling in de school zien en beoordelen.