AVK training: Excel tips & tricks

AVK-allen-banner-ivw-mha2AVK is al dertig jaar gespecialiseerd in het geven van trainingen en advies en het leveren van softwareproducten om innovatief en efficiënt werken op kantoor mogelijk te maken. Eén van de trainingen die je bij deze specialist op het gebied van innovatief en efficiënt werken kunt volgen, is de training Excel tips & tricks.

HNW-banner-papierloos (2)
Wat is Excel?

Wie regelmatig op een computer werkt, heeft vast al wel kennisgemaakt met het softwareprogramma Excel. Excel is het meest gebruikte programma’s voor het maken van berekeningen, tabellen, spreadsheets en grafieken en is dus onmisbaar op de meeste kantoren. Hoewel velen wel weten hoe Excel werkt en hier ook wel basis grafieken, tabellen, spreadsheets en berekeningen mee kunnen maken, zijn er maar weinig mensen die echt de slimme tips en tricks van Excel kennen. Om ervoor te zorgen dat het werken met Excel gemakkelijker wordt, brengt AVK je graag op de hoogte van deze tips en tricks in de Excel tips & tricks training.

MSO-banner (1)
Wat houdt de Excel tips & tricks training in?

De Excel tips & tricks training leert je alles over het gebruiken van Excel. Niet door Excel uit te leggen, maar door de slimme tips en tricks voor dit programma te bespreken. Deze tips en tricks zijn stuk voor stuk praktisch en direct te gebruiken voor jouw dagelijkse werkzaamheden, zodat je ook daadwerkelijk iets aan de training hebt. En omdat de training maar één dagdeel duurt, kun je na de training meteen aan de slag.