Zakelijke tip: SSL beveiliging

ssl

sslIk ben ondernemer en ik heb een zeer belangrijke website. Een website met veel vertrouwelijke informatie. Ik ga het vandaag daarom hebbne over SSL beveiliging. Tegenwoordig wordt er veel gehackt en daarom wilde ik een stukje extra veiligheid aan mijn website toevoegen. Dit kan gelukkig met het SSL beveiliging systeem. Op het moment dat ik zou kunnen aantonen dat onze website veel betrouwbaardder is dan zou dit voor veel vertrouwen bij de klant zorgen en daar hecht ik veel waarde aan.

softwareOp de site kan je zien dat dit systeem gebruikt wordt. Veel klanten herkennen dit en het is me ook al een aantal keer aangeboden. Ik zou hierdoor meer klanten krijgen omdat mensen mijn website eerder zouden vertrouwen. Ik had dus al een aantal keer van dit systeem gehoord. Andere ondernemers vertelde hierover en uiteindelijk heb ik dit systeem aangeschaft op de website van SSL certificaten. Deze site wordt aangeraden en uiteindelijk heb ik hier de juiste software gevonden.

Het is het waard!ssl beveiliging

Dit systeem is natuurlijk wel een investering maar inmiddels weet ik dat het zeker de moeite waard is geweest. Er komen meer bezoekers op mijn website en dit levert me simpelweg meer klanten op. Ik merk dit al sinds een aantal dagen na het aanschaffen van dit systeem. Ik ben dan ook erg blij met mijn keuze