Bovenstaande lijkt misschien te mooi, maar in de praktijk helpt de genoemde combinatie wel degelijk. Waaruit bestaan dan deze SEO diensten? Allereerst schaf je een SEO pakket aan voor variabele kosten. Je hebt keuze uit een starter pakket, medium pakket of grotere versies die zorgen voor nog betere resultaten. Voor elke fase in de groeicyclus is een speciaal pakket aan te schaffen. Binnen dit pakket wordt geinvesteerd in backlinks, afkomstig vanaf verschillende typen pagina’s. Zo krijg je op diverse pagina’s een relevante backlink en kan je een groter publiek naar je website toe trekken.

Welk type pagina’s zijn geschikt?
De meest gebruikelijke, maar tevens één van de minst effectieve pagina’s, zijn de backlinks op diverse startpagina’s. Ook kan je bijvoorbeeld gebruik maken van social media, blogs en homepagina’s. Omdat bijna iedereen tegenwoordig wel te vinden is op social media en de betrokkenheid hier over het algemeen hoog ligt, is dit één van de meest populaire pagina’s om een backlink mee te delen. Je krijgt dan bijvoorbeeld een X-aantal backlinks op Facebook, Twitter, Google+ en Pinterest. Een backlink op blogs of een backlink bij een linkpartner is de meest geschikte vorm binnen het concept van linkbuilding. De SEO diensten bestaan voor een groot deel uit dit aanmaken van een linkprofiel, met hierin zoveel mogelijk relevante links. Hierdoor komt je bewuste doelgroep ook sneller naar jouw site.

Content creëren
Wil je groeien door middel van content en teksten? Dat is element dat in belang groeit. Backlinks en SEO diensten zorgt er bijvoorbeeld voor dat door middel van 1 tot 5 zoekwoorden, in combinatie met unieke URL’s, er teksten worden geschreven en gedeeld met relevante netwerken. Zo kan je het werk voor je laten doen, waardoor je zelf de vruchten kan plukken en je bedrijf kan laten groeien. Dit principe noemt met de ‘content artikel backlink’. De effecten hiervan zijn groot, omdat content op private blogs kan worden gezien als een soort autoriteit, van waaruit ook anderen weer kunnen quoten.

Wat is deze content artikel backlink
Eén van de onderdelen van de SEO diensten is deze content artikel backlink. Een dergelijke tekst wordt altijd in een privé blog geplaatst en geschreven door een fictief persoon. Elk artikel zal uniek van aard zijn en passen bij de zoekwoorden die door een bedrijf worden opgegeven. De backlink wordt op gestructureerde wijze geplaatst binnen het artikel, waardoor je meer bezoekers op je eigen website zal mogen verwelkomen. De resultaten vanuit deze blogs zullen daarnaast ook altijd zichtbaar zijn in programma’s als Analytics.

 

Belangrijke onderdelen van de SEO diensten
De twee belangrijkste onderdelen van de SEO diensten zijn dus content en backlinks. Het is mogelijk om uitgebreide pakketten aan te schaffen, waarin deze beide worden toegepast voor je website. Eén van de dingen waar we rekening mee zullen houden, is het natuurlijke verloop van de backlinks, zoekwoorden en content. Google is de laatste jaren extra scherp gaan kijken naar kwaliteit en minder naar kwantiteit, dus is een natuurlijke aanblik van groot belang voor een geslaagde SEO campagne.

Wat mag je verwachten?
In tegenstelling tot SEA en advertenties, is SEO een organische vorm van vindbaarheid van je website. Het is daarom ook meer een strategie voor de lange adem. Afhankelijk van de sector of het onderwerp waarin je actief bent, heb je uiteraard te maken met concurrentie. Omdat stilstand achteruitgang is, is het nodig om constant bovenop je website te zitten. Blijf verversen en unieke content bieden, zodat bezoekers blijven terugkomen. In combinatie met backlinks en nieuwe (externe) content uit de SEO pakketten kan je dan alleen nog maar groeien.

SEO pakket

Zelf doen?
Backlinks en SEO diensten wil dit werk graag voor je uit handen nemen. Hoewel je de SEO ook zelf kan regelen, blijkt telkens weer dat bedrijven liever bezig zijn met hun belangrijke business; het aanbieden van een product of dienst. SEO diensten zijn voor een scherpe prijs aan te schaffen en op maandelijkse basis in te zetten.

Backlinks Kopen; een slimme strategie om te groeien!

Backlinks Kopen is een effectieve manier om je website te laten groeien of bezoekersaantallen te doen toenemen. Backlinks zijn links van jouw website of één van de pagina’s op je website, die op andere websites worden getoond. Door de jaren heen zijn de spelregels van backlinks veranderd. Terwijl sommige bedrijven hun vraagtekens zetten bij backlinks, blijkt het keer op keer een effectieve manier te zijn om je website hoger in de zoekmachines te krijgen, zodoende meer bezoekers naar je website te trekken en hen uiteindelijk een conversie te laten doen. Wat komt er allemaal kijken bij dit concept van Backlinks Kopen? En wat bepaalt de kwaliteit van de links en je website?

Je eigen website
Begin je aan een linkprofiel of wil je Backlinks Kopen? Kijk dan eerst goed naar de kwaliteit van je eigen website. Staat op elke pagina relevante informatie? Is er derhalve genoeg reden voor bezoekers om langer dan gemiddeld op je website te blijven? Tevens is het belangrijk om vanaf de hoofdpagina duidelijk te maken wat het doel van je website is. Als je voor jezelf een duidelijke missie hebt met de website, dan is het makkelijker om vervolgens op zoek te gaan naar geschikte backlinks. De relevantie van de backlinks is van grote invloed op de kwaliteit van je linkprofiel en daarbij de positie van je website in de zoekmachine.

Wat is er anders?
Backlinks hadden vroeger meer invloed dan nu, maar de kwaliteit stond ook nog niet voorop. Zoekmachines als Google redeneerden in het begin heel anders, zij keken naar relevantie en het opmeten daarvan ging minder secuur. Zo werd niet gekeken of de backlinks ook echt iets toevoegden aan je website, maar ging het gewoon om wie de meeste links had. Tegenwoordig kijkt Google steeds scherper naar de kwaliteit van de backlinks en worden websites met een zwakker linkprofiel afgestraft met een lagere positie.

Waarom Backlinks Kopen?
Bedrijven kiezen er doorgaans voor om hun tijd te steken in het opbouwen van hun bedrijf. Daarbij wordt de website wel als belangrijk gezien, maar om de website een constante boost te geven is tijd nodig. Om de website toch hoog te krijgen in Google, is het gebruik van backlinks vaak onontkoombaar. Waarom zijn backlinks dan zo belangrijk? Dat is omdat je graag wilt dan anderen je aanbevelen. Dit zorgt ervoor dat je zowel in naam als relevantie groeit, Google gaat je website namelijk zien als een voorbeeld. Dit levert je een hogere pagerank op en daardoor een hogere positie in de zoekmachine.