Vind hier raamdorpels voor uw pand!

raam

raamdorpelVandaag geweldig nieuws! Mijn onderneming is de laatste tijd zo hard gegroeid dat we een nieuw pand hebben moeten laten bouwen. Ik ga het vandaag daarom hebben over raamdorpels, deze kon ik eerst namelijk nergens vinden. Deze worden gebruikt als aansluiting tussen raamkozijn en het metselwerk. Dit is dus erg belangrijk en dit had ik zeker nodig. Mijn man en zijn vrienden hebben erg veel ervaring met klussen en daarom hebben we alles zelf gedaan. We hadden alles al geregeld toen erachter komen dat goede raamdorpels moeilijk te vinden zijn.

We zijn daarom het internet opgegaan en hier hebben we gezocht naar een goede aanbieder. We vonden eerst niets tot dat we uitkwamen op de website van Sierbeton. Dit bedrijf staat als erg goed bekend en we hadden hier al een aantal keer eerder spullen gekocht voor het klussen. Uiteindelijk hebben we ze hier ook besteld voor een mooie prijs. We kwamen er toen ook meteen achter dat dit bedrijf goede service biedt. Een dag na onze bestelling hadden we het namelijk al in huis en daardoor konden we meteen verder met klussen.raam dorpel

raamErg mooi pand!

Inmiddels hebben we alles al gedaan en is het pand klaar. We werken er zelfs al en dit doen we met erg veel plezier. Ons nieuwe pand is veel groter dan het oude pand en dit werkt veel beter. We hebben verder erg veel gehad aan Sierbeton. Met de spullen die we hier gekocht hebben, hebben we het pand kunnen bouwen.