Verstandig reclame maken dankzij Max waterflesjes

waterflesd3Een poos terug kreeg ik een tip om waterflesjes te bedrukken bij Max waterflesjes en die als reclame werk ergens neer te zetten waar mensen het water kunnen drinken en dan zien ze dus de reclame opdruk op de flessen. Het leek me niet zo’n goed idee maar toch nam ik de tijd om even te onderzoeken wat zoiets nou zo kosten, ik vergeleek de prijzen en kwam er achter dat het eigenlijk super goedkoop is en dat het publiek wat je bereikt eigenlijk best wel groot is. Ik veranderde van mening en besloot dat het misschien toch wel de moeite waard kon zijn om eens een kijkje te nemen.

Ik besloot het eens te proberen

waterflesd2Ik besloot een aantal flessen te bestellen om het een keer te proberen, ik liet een portie waterflesjes bedrukken met als opdruk het bedrijfslogo. Binnen enkele dagen werden ze geleverd en ik plaatste ze in een dichtst bij zijnde winkelcentrum. Binnen ongeveer een week had ik al waterflesd1verschillende reacties gehad en het heeft me zelfs al twee klanten opgeleverd, mensen die zich afvroegen wat het precies was wat ik deed belde me op en ik kon het ze uitleggen en toen raakten ze geïnteresseerd.  Ik ben zeker van plan om nog eens bedrukte waterflesjes te bestellen bij Max waterflesjes omdat het zeker resultaat heeft opgeleverd en dat tegen een hele lage prijs, voor mij als ondernemer is het een goede oplossing.