logo

De school waar ik op zit heeft een open dag op de planning staan. Tijdens deze open dag wordt promotiemateriaal meegegeven aan potentiële leerlingen. Ik doe zelf de opleiding marketing en daarom werden wij ingezet om als opdracht promotiemateriaal te bestellen zodat wij zelf ook een bijdrage zouden hebben aan de open dag.

Een leuk idee

Het promotiemateriaal moest natuurlijk ook bij de doelgroep aansluiten en we kamen daarom met heel veel ideeën. Een van deze ideeën was fietslampjes bedrukken omdat studenten vaak met de fiets gaan of een fiets hebben. We moesten natuurlijk kijken wat er binnen het budget zou passen en hoeveel we er moesten gaan bestellen.

Toen we wisten hoeveel we er moesten hebben zijn we op zoek gegaan naar een bedrijf dat dit voor ons zou kunnen doen. Iedereen heeft de taak gekregen om de goedkoopste leverancier te vinden en een offerte aan te vragen. Ik kwam zelf terecht bij Promoboer omdat ik hier al bekend mee was en ik wist dat ze fietslampjes bedrukken.

Ik heb met de informatie die ik vanuit school had gekregen een offerte aangevraagd en in deze aanvraag had ik ook gezet dat we deze voor een bepaalde datum binnen zouden willen hebben. Dit heb ik er in gezet omdat dit ook vaak invloed heeft op de prijs.

Iedereen had de offertes binnen en we gingen vergelijken om te kijken welk bedrijf het goedkoopst was en het snelst kon leveren. Al gauw kwamen we er achter dat Promoboer een van de goedkoopste was en het mooiste was dat deze nog voor de deadline zou kunnen leveren.

De bestelling is later geplaatst op school en de lampjes zijn daar ook aangekomen. Tijdens de open dag werden de fietslampjes met logo uitgedeeld en de opdracht die ons was gegeven was helemaal geslaagd!