Vergemakkelijk het opbergen van spullen met smart lockers

locker 4

Tegenwoordig vind je bij veel bedrijfspanden smart lockers. Deze lockers zijn, in tegenstelling tot traditionele opbergkasten, modern, kunnen worden gepersonaliseerd en bieden veel voordelen voor zowel de gebruiker als voor het desbetreffende bedrijf. Bedrijven met veel werknemers hebben uiteraard ook te maken met hun spullen die ergens opgeborgen moeten worden. Veel plekken deden dit met behulp van opbergkasten of kluisjes waarbij je per sé een sleutel nodig had. Dit kost niet alleen tijd, maar is ook onoverzichtelijker voor degene die zijn of haar spullen wil opbergen. Denk daarom eens aan een smart locker en ontdek wat de vele mogelijkheden zijn.

 

Openen op je telefoon, of toch met een pasje?

 

Ten eerste, smart lockers zijn enorm efficiënt in het distribueren van kluisjes aan gebruikers via een snel, elektronisch systeem. Een van deze manieren is het uitgeven van kluisjes die kunnen worden geopend via een app. Vooral onder jonge werknemers zal dit als handig worden ervaren, omdat tegenwoordig vrijwel alles via mobiele telefoons verloopt. Het gebruik van een kluisje via een app zal dus geen enkel probleem zijn en het proces van het opbergen en terugpakken van spullen versnellen. Maar, ook voor gebruikers die liever geen app willen gebruiken, zijn er mogelijkheden. Zo kun je een kluisje ook met een sleutel, badge of druppel openen.

 

Efficiënt, veilig en ook nog eens mooi

Naast de verschillende mogelijkheden om de smart lockers te openen, zijn ze ook beschikbaar in meerdere maten. Hierdoor heeft de gebruiker zelf de keuze om een kluisje te gebruiken die op dat moment het handigst is. Ook kunnen de kluisjes op een controle systeem worden aangesloten, zodat de veiligheid wordt gewaarborgd. Verder kun je kluisjes ook qua uiterlijk personaliseren zodat ze gegarandeerd passen bij de rest van het interieur. Kortom, doordat het gebruik van kluisjes veel opties biedt om deze zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de desbetreffende doelgroep, zal er altijd een optie bijzitten die het best past bij jouw bedrijf. Dus, breng die oude kast naar de stort en schaf mooie en praktische lockers aan.