Veilig online traden in crypto

Het is raadzaam om eerst de markt te verkennen en te kijken welke cryptocurrencies er beschikbaar zijn en het beste bij jouw wensen past. De verschillende crypto’s kunnen gebruik maken van allerlei achterliggende technieken en kunnen gebruikt worden in verschillende sectoren. Op CryptoTips vind je meer informatie over de beschikbare coins, de gebruikte technieken en veel meer om je keuze makkelijker te maken.

In 2017 hadden we het vooral over de koers van bitcoin, maar andere coins, zoals litecoin en XRP, gingen veel harder.
Hoe dat in 2018 gaat zijn? Dat weten we natuurlijk niet. Bij RTL Z kunnen we niet in een glazen bol kijken, maar techredacteur Daniël Verlaan deed een poging samen met een heleboel crypto-traders. Onder andere cryptocurrencies bitcoin, ethereum, XRP (van ripple), IOTA en monero gaan volgens hen in 2018 mogelijk to the moon.

Bitvavo de meest betrouwbare aanbieder

Je kunt crypto met iDEAL kopen bij Nederlandse brokers en je kunt de munt verhandelen internationale exchanges. Beide opties hebben hun eigen voor- en nadelen die wij op deze pagina zullen bespreken. Bekijk hieronder een opsomming van verschillende betrouwbare verkooppunten waar je veilig crypto kunt kopen.

Wij zijn zelf erg te spreken over de Nederlandse website Bitvavo. Dit is een betrouwbare site waar je heel eenvoudig cryptovaluta kan kopen met iDeal. De crypto wordt vervolgens veilig opgeslagen en je kunt op die manier meerdere cryptovaluta’s op 1 plek beheren wat erg prettig werkt.