Laadpalen bij bedrijf

Laadpalen goed imago voor bedrijf

Is het je al opgevallen? Steeds meer van jouw werknemers komen met een elektrische auto naar het werk en dat is een goed teken! Door elektrisch te rijden wordt er meer aan het milieu gedacht. Dit heeft een positief effect op het imago van jouw bedrijf. Speel hierop in en laat zo snel mogelijk laadpalen installeren bij de parkeerplaatsen van jouw bedrijfspand. Zo kunnen jouw werknemers tijdens het werken hun auto gemakkelijk opladen. Dit maakt het makkelijker voor andere werknemers om ook over te stappen naar een elektrische auto. In dit blog gaan we dieper in op de voordelen van laadpalen naast de deur van jouw bedrijf. Lees dit blog nu snel verder!

Beter voor milieu

Elektrische auto’s zijn veel schoner dan traditionele auto’s. Dit komt doordat elektrische auto’s geen milieuvervuilende stoffen uitstoten. Wanneer jouw werknemers met elektrische auto’s rijden, dragen zij een steentje bij aan een beter milieu. Je kunt als bedrijf overwegen om zonnepanelen te laten installeren op het dak van jouw pand. Op deze manier wek je makkelijk stroom op waar jouw werknemers weer veel profijt van hebben.

Laadpalen voor medewerkers en gasten

Laadpalen zijn niet alleen handig voor jouw werknemers. De kans is groot dat ook jouw gasten, relaties en leveranciers met een elektrisch voertuig naar jouw bedrijfspand komen. Hierdoor is het laten plaatsen van laadpalen een goede investering die zich op termijn zeker terugbetaalt. Een ander voordeel van laadpalen op de parkeerplaatsen van jouw werknemers en gasten is het feit dat je hierdoor ook gastvrijheid uitstraalt. Elektrische rijders komen makkelijker naar jou toe als ze weten dat ze daar ook hun auto kunnen opladen. Wist je dat als je jouw laadpalen op openbaar zet, dat je automatisch wordt aangemeld bij de meeste routeplanners en navigatiesystemen? Dat betekent dus meer klanten!

Meer weten over laadpalen?

Laadpalen hebben dus een hoop voordelen! Er zijn nog veel meer voordelen waar wij het in dit blog nog niet over hebben gehad. Door op deze website te zoeken naar de interessantste artikelen over laadpalen kom je nog veel meer te weten!