Uw collega ondernemers als eens horen praten over de WBSO subsidie?

Bent u ondernemer en heeft u uw collega ondernemers wel eens horen praten over de WBSO subsidie? Wie weet dat u zelf wel recht heeft op deze subsidie! WBSO staat voor Wet Bevordering Speur- en Ontwikkelingswerk en wordt door de overheid afgegeven door middel van een afdrachtvermindering op de loonheffing aan ondernemers die staan voor innovatie, vernieuwing en ontwikkeling. Op technologisch gebied, wel te verstaan. Wist u dat u hiermee wel 25% voordeliger kunt uitkomen op jaarbasis, dan wanneer u deze subsidie niet zou ontvangen?

Hoe weet u of u recht maakt op de subsidie? 

Wat u met deze subsidie zou kunnen doen? De overheid helpt graag bij uw innovaties of eventuele plannen en neemt daarom graag deze grote kosten van u over. Zo houdt u meer tijd, geld, mankracht en energie over om in uw plan te kunnen steken. Uiteraard dient u hier wel eerst een aanvraag voor te doen en uw uitgaven in kaart te brengen, wat door het platform van Leap veel gemakkelijker voor u is gemaakt. In dit platform kunt u een inzicht geven in uw geldzaken met betrekking tot de vernieuwing en tevens de hoeveelheid uren vermelden welke u of uw medewerkers gewerkt hebben aan de innovatie. Uiteraard kunt u de WBSO ook via de de overheid zelf aanvragen, maar om de vele moeite en inspanning voor u te besparen is het een gemakkelijkere manier dit via het platform van Leap uit te besteden, waardoor het u uiteindelijk de maximale WSBO opbrengst zal opleveren. Leap doet voor u het werk! 

Wilt u meer informatie over de diverse subsidievormen die er beschikbaar zijn voor ondernemers of wilt u meer weten over het aanvragen van een WSBO subsidie dat via het platform van Leap verloopt? Neem dan een kijkje op onze website www.leap.nl of maak een afspraak op ons kantoor!