Two Step is een fijn marketing bedrijf

Two Step

Samen met mijn vader heb ik een bedrijf opgestart en het leek ons een goed idee om daar een mooie website voor te laten maken. wij hebben daarom het bedrijf Two Step benaderd dat nabij Tilburg ligt. Een vriend van ons had hen aan ons aangeraden. Wij wilde een graag een eenvoudige, maar duidelijke website hebben waarop alle belangrijke informatie over ons bedrijf te vinden is. De vrouw aan de telefoon stelde voor dat mijn vader en ik langskwamen op het kantoor voor afspraak. Wij konden dan duidelijk onze wensen en doelstellingen aangegeven. Zij vertelde dat het bedrijf dan een plan voor ons ging opstellen. Verder konden wij tijdens dat gesprek ook vragen stellen over hun diensten. Wij planden samen een afspraak in voor volgende week.

Two Step

Fijne samenwerking

Een week later stapte ik samen met mijn vader het bedrijf Two Step binnen. Daar werden wij doorverwezen naar het juiste kantoor. Een vriendelijke man stelde zich aan ons voor. Hij vertelde dat hij uitkeek naar een fijne samenwerking en dat hij zich volledig ging inzetten om een mooie website voor ons te creëren. Dat was erg fijn om te horen. Samen met mijn vader legde ik uit wat onze wensen waren. Wij wilde een website waarop duidelijk beschreven stond wat ons bedrijf te bieden had. Daarnaast wilde wij graag dat het eenvoudig zou zijn om contact met ons op te nemen. Aan het eind van de afspraak gaf de man ons een hand. Binnen een week konden wij het eerste ontwerp verwachten.

Two Step