Tip: no cure no pay incassobureau

no cure no pay incassobureau

Als ondernemer zijnde maakt u het vast ook wel eens mee, klanten die niet willen betalen. Maar wanneer u werkzaamheden verricht voor een klant wilt u natuurlijk betaald worden voor deze diensten. Aangezien ik een groot klanten aantal heb komt het maandelijks gemiddeld zo’n drie keer voor, dat klanten niet willen en/of kunnen betalen. Maar wat doet u als een klant niet betaald? Hiervoor heb ik de gouden tip gevonden in no cure no pay incassobureau.

Nu denkt u wat is een no cure no pay incassobureau? Nou dit is incasso bureau die voor u gratis te werk gaat. De meeste incassobureau’s hanteren een vast tarief per zaak en dan ook nog eens een percentage van het terug gevorderden bedrag. Gelukkig werkt Bill incasso op no cure no pay basis. U hoeft Bill incasso alleen maar te betalen voor hun diensten als de klanten ook daadwerkelijk betalen.

Billincasso

Een goede samenwerking!

Sinds dat ik de incasso werkzaamheden aan Bill incasso overlaat blijft het geld binnen stromen. Het grootste gedeelte van de klanten betalen uiteindelijk alsnog, en wordt er niet betaald dan hoef ik Bill incasso ook niet te betalen voor de door hun geleverde diensten. Ikzelf ben zeer tevreden over de samenwerking met Bill incasso. Er is zeker sprake van een goed lopende samenwerking.

Bent u een ondernemer en bent u het zat om geld uit te geven aan incassobureau’s zonder resultaat? Neem dan contact op met Bill incasso en maak gebruik de diensten van dit geweldige incasso bureau!Aanrader