Steeds meer mensen gaan voor een e achter b opleiding

e achter b opleiding

osseforthOp zakelijke gebied kan het natuurlijk altijd voorkomen dat je gebruik moet maken van een aanhanger. In mijn geval gebruik ik die altijd als ik naar een beurs moet. Dit omdat niet alle spullen in de auto passen zoals billboards etc. Vandaar dat ik enig tijd geleden een e achter b opleiding gevolgd heb. Dit had ik gedaan via rijschool Osseforth. Naar mijn mijn een goede rijschool omdat de prijzen hier niet hoog zijn, tevens was de begeleiding van hoog niveau. Omdat er hier wellicht ook lezers zijn waarvoor zo’n opleiding ook interessant is, zal ik hier dieper in gaan.

e achter b opleiding

Ik zal jullie eerst vertellen wanneer je dit niet nodig dient te hebben. Het is natuurlijk zonde om zo’n opleiding te volgen wanneer dit niet mogelijk is. Je mag met het autorijbewijs een aanhangwagen trekken die meer dan 750 kilogram weegt als je aan de volgende voorwaarden voldoet:

  • De aanhangwagen mag, inclusief laadvermogen, niet meer wegen dan de ledige massa van het motorvoertuig dat de aanhangwagen trekt
  • De toegestane maximum massa van de totale combinatie mag niet meer bedragen dan 3.500 kilogram

Raadzaam om het hier te doen

rijlessenZoals ik al eerder zei zijn mijn ervaringen met Osseforth Opleidingen Limburg goed. Indien jij dus e achter b opleiding wil gaan volgen, adviseer ik jou dat hier te doen. Zij beschikken over meerdere vestigingen, namelijk voor de regio Sittard-Geleen, Heerlen-Kerkrade en Maastricht. Hier heb je tevens ook recht op een eerste gratis proefles waarde van 49,50. De lesduur is 90 minuten. Dus hopelijk doen jullie hier je voordeel mee.