Autolaadkranen kan je bij de Gebr. Vermeer huren

Autolaadkranen

Bij de Gebr. Vermeer is zoveel mogelijk op het gebied van autolaadkranen enAutolaadkranen nog veel meer. Geen verhuizing of transport is voor dit bedrijf teveel. Zodra je een kijkje op hun website gaat nemen zie je verschillende projecten die zij al hebben uitgevoerd. Vooral het verplaatsen van een complete machinelijn in een vliegtuig trok mijn aandacht.

Eigenlijk sta ik er nooit bij stil hoe bepaalde goederen worden verzonden, voordat deze in een winkel liggen of bij een bedrijf aankomen. Nu ik hier zelf mee te maken ga krijgen, heb ik veel bewondering voor de mensen die dit allemaal uitvoeren. Vooral voor de medewerkers van de Gebr. Vermeer daar wil ik mijn petje voor afnemen. Zij hebben zo goed werk afgeleverd, dat zij het verdienen om in het zonnetje gezet te worden. 

Door middel van autolaadkranen snel de caravans kunnen verplaatsen

AutolaadkranenAls eigenaar van een camping net over de grens, zat ik even met mijn handen in de haren. De plaats waar mijn camping was, moest plaats maken voor een fabriek. Op dat moment was dat even schrikken, want mijn bedrijf was inmiddels een goed bezochte plaats. Veel mensen kwamen hier even ontspannen na een week hard werken. De wat oudere mensen kwamen hier graag vakantie vieren. Maar helaas had de gemeente nu andere plannen met het stuk grond wat ik huurde. De caravans die ik hier had staan en aan verschillende mensen verhuurde, moesten zo snel mogelijk plaats maken voor een fabriek.

Meteen ben ik rond gaan bellen en kwam bij de Gebr. Vermeer uit. Dit bedrijf heeft meerdere autolaadkranen laten komen en die hebben de caravans naar een andere plaats gebracht. Voordeel is dat deze meteen op de vrachtwagen geladen kon worden en niet eerst door een hijskraan hierop getild moesten worden. Zeer snel werd mijn camping verhuisd naar een andere locatie.