Persoonlijke aanpak bij www.reintegratietweedespoor.nl

Een kleinschalig bedrijf waarbij een persoonlijke aanpak centraal staat voor re-integratie trajecten is www.reintegratietweedespoor.nl. Juist omdat dit bedrijf kleinschalig is, kunnen zij zich volledig richten op de werknemer in kwestie en die persoonlijke aanpak volbrengen. Er wordt een vaste trajectbegeleider aangesteld, zodat diegene de werknemer als persoon leert kennen. Zo kan er beter worden achterhaald wat de passie en drive van hem of haar zijn. Door deze te achterhalen, weet www.reintegratietweedespoor.nl beter waar de werknemer zich prettig bij voelt in een nieuw bedrijf. De aanpak van www.reintegratietweedespoor.nl is effectief en gericht.

 

Als eerste spoor re-integratie niet gaat

Als een eerste spoor traject niet mogelijk blijkt, is het tijd voor een re-integratie tweede spoor traject. Beide trajecten voor re-integratie zijn bedoeld voor medewerkers die langdurig afwezig zijn geweest en bij terugkomst niet meer in staat zijn hun oorspronkelijke functie bij het bedrijf te vervullen. Het bedrijf betaalt in die afwezigheid tot maximaal twee jaar nog het loon van de werknemer, al werkt deze op dat moment niet. Daarom wordt vaak eerst gezocht naar herplaatsing binnen het bedrijf in een andere functie. Een tweede spoor traject wordt ingezet als dit niet mogelijk is, en hiervoor kun je www.reintegratietweedespoor.nl inschakelen. Zij helpen met de zoektocht naar herplaatsing in een ander bedrijf.

 

Hoe realiseer je dat

De kleinschaligheid van www.reintegratietweedespoor.nl maakt de persoonlijke aandacht waar zij waarde aan hechten mogelijk. Voor ieder individu wordt de aanpak op maat gemaakt. De trajectbegeleider helpt de werknemer met het (her)vinden van zijn of haar passie en drive. Samen achterhalen zij waar rust en energie in is te vinden, en wat de mogelijkheden en beperkingen zijn voor de werknemer. Met die kennis en motivatie, wordt vervolgens gericht gezocht naar een nieuwe werkplek waar de werknemer zich prettig kan voelen.