Op zoek naar opbergruimte

Welk bedrijf zit er nu niet met regelmaat verlegen om extra opslagruimte? Gewoon omdat er bijvoorbeeld veel producten binnenkomen en er eens wat minder weggaan. Omdat je voor alle spullen toch een geschikte plek wilt hebben zodat je deze ook weer eenvoudig terug kunt vinden is uitbreiding een goede oplossing.

gaas-leuning verzinkte_trap
Uitbreiding in de hoogte

Deze uitbreiding kan op diverse manieren geschieden, maar een keuze die niet meteen voor iedereen voor de hand ligt maar wel uiterst efficiënt is, is om in de hoogte te werken. Als je kiest voor een zoldervloer maak je een extra etage op de bestaande vloer zodat je dubbel zoveel spullen kwijt kunt.
Totale proces voor de zoldervloer

Een bedrijf als Anera BV kan zo’n vloer voor je maken. Ze bekijken de mogelijkheden en je wensen, produceren zelf de vloer en leggen deze ook voor je aan. Zo kun je al binnen een paar weken beschikken over extra opslagruimte. Het maakt niet uit hoe groot de vloer dient te worden, ze wordt opgebouwd met profielen die aan elkaar geklikt worden. Dus iedere grootte is mogelijk. De vloer wordt gemaakt in een proces van lassen, walsen en coaten en kan nadat deze geplaatst is ook nog eens netjes afgewerkt worden. Hierbij kun je denken aan hulpstukken zoals een trap, bordes of leuningen maar het is ook mogelijk de vloer af te werken in jouw bedrijfskleuren zodat het een eenheid vormt die netjes overkomt en tegelijkertijd ook efficiënt is. Anera doet alle handelingen zelf waardoor het proces snel kan verlopen.