Op zoek naar een gesloten aanhanger

Voor mijn bedrijf ben ik op zoek naar een gesloten aanhanger. Je zal wel denken waarom speciaal een afgedekte kar, maar dat zal ik je uitleggen. Ik ben fruitteler en hiervoor ga ik langs de deuren om het fruit naar de klanten te brengen. Voorheen deed ik dit met een open kar, maar het was mij toen al opgevallen dat mijn fruit aardig aan het slinken was zodra ik in een flat mijn bestelling weg bracht. Tot ik op een dag naar beneden liep nadat ik in een flat mijn bestellingen had weggebracht. Zie ik daar bij mijn auto verschillende mensen staan die op hun manier aan het “shoppen”waren.   gesloten aanhanger

Zonder problemen op weg

Ik weet dat mijn fruit lekker is, maar om dat zonder te betalen mee te nemen gaat mij een beetje te ver. Daarom wil ik dus een gesloten aanhanger aanschaffen. Zo ben ik bij de showroom van HOJ Aanhangwagens Panningen terecht gekomen en hier heb ik mooie modellen zien staan. Zo heb je de keuze uit een enkel- en dubbel as, maar ook zijn er modellen met een luik aan de zijkant. Ook is er verschil tussen  gewichtsklassen vanaf 750 kg tot 3500 kg, in ieder geval keuze genoeg hier.