Leasen levert belastingvoordeel op

Portrait of man in his car. looking camera

Als je op zoek bent naar een auto of motor voor zakelijk gebruik kun je overwegen om deze te leasen. Financial leasing levert je namelijk een fiks belastingvoordeel op. Als je de auto aanschaft, betaal je hiervoor btw. Deze btw kun je echter bij de eerstvolgende belastingaangifte weer terugvorderen van de fiscus. Als je een voertuig leaset betaal je hiervoor iedere maand een btw vrije premie.

c883526572f3964b5c44fec3e145bbd7

Premie (laten) berekenen bij Autofinancier financial lease

Bij Autofinancier financial lease kun je diverse wagens huren tegen scherpe prijzen. Als je een auto naar je zin gevonden hebt kun je zelf de maandpremie berekenen met behulp van de leasecalculator. Kom je er zelf niet helemaal uit of wil je graag zwart op wit zien wat je per maand zou gaan betalen voor een leaseauto? Vraag dan via de site een offerte aan. Deze wordt over het algemeen binnen een dag naar je verstuurd, zodat je snel een overzicht hebt wat het je per maand gaat kosten. Hou er wel rekening mee dat je bij financial leasing zelf de kosten voor het onderhoud en de verzekering van het voertuig betaalt.

auto-financier-nederland

Maak de keuze makkelijk

Bij Autofinancier financial lease kun je een keuze maken uit diverse occasions die bij meer dan 200 autobedrijven in Nederland te vinden zijn. Leasen is eenvoudig maar ook transparant. Bij de aanschaf van de auto wordt er een contract opgesteld waarin duidelijk wordt aangegeven wat het kost. Bovendien hoef je als ondernemer geen gebruik te maken van het werkkapitaal van je bedrijf en kan dit voor andere zaken gebruikt worden.