Laat u zich ook niet in een hokje plaatsen?

Als ondernemer heeft u de wil uzelf te bewijzen en houdt u er niet van als men u exact vertelt wat te doen. U weet wat u wil en handelt daar ook naar. Dus wanneer u op zoek bent naar een personenauto of bedrijfswagen, wilt u ook niet kunnen kiezen uit slechts een kleine voorraad. U wilt de vrije hand en zelf uw keuzes maken. Maar waarom begrijpen de meeste lease intermediairs dat dan niet?financial-lease-twente

Voor welke vorm van leasen u ook kiest, vaak wordt er een vaste voorraad aangeboden van waaruit u uw favoriete voertuig kiest. Zit uw droomauto er niet bij, dan heeft u pech. Bij Financial Lease Twente doen ze dat anders. Daar heeft u volledig de vrije hand in de personenauto of bedrijfswagen die u wilt rijden en bieden ze u enkel een ruime voorraad als extra dienst. Wilt u zelf op zoek naar een auto en die wel onderbrengen bij hen onderbrengen in een financial leasecontract, dan is dat geen enkel probleem.

Financial Lease Twente is niet merk gebonden. U kunt er met alle merken en modellen auto’s terecht voor een offerte op maat. Bent u tevreden over de offerte? Dan kan het leasecontract binnen zeer korte tijd voltooid worden. Mocht u toch willen kiezen uit de ruime voorraad die u bij Financial Lease Twente aantreft, dan is het goed te weten dat zij de grootste financial lease voorraad jonge btw-auto’s in Nederland hebben.