Laat online je administratie bijhouden

Boekhoudpakket

Bij het runnen van een bedrijf komen veel zaken kijken naast het feit dat je jouw producten of diensten verkoopt en uitvoert. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om offertes en facturen met de juiste informatie naar de klant te versturen om ervoor te zorgen dat betalingen en dergelijke goed verlopen en het voor de klant duidelijk is wat er van diegene wordt verwacht. 

Zaken als boekhouding en het regelen van offertes en facturen is iets dat mensen graag uit laten besteden. Het kan namelijk veel tijd in beslag nemen en daarnaast vinden mensen het vaak geen leuk klusje om te moeten doen. In het geval van boekhouding kun je dan bijvoorbeeld bij Kleisteen terecht. 

Boekhoudpakket

Starters boekhoudpakket

Kleisteen doet aan online boekhouding. Zij bieden diverse boekhoudpakketten aan om alle administratie online te kunnen bijhouden. Zo hebben zij onder andere een starters boekhoudpakket waarin je snel facturen kunt maken, Btw-aangifte kunt doen, bankmutaties kunt matchen en boeken en bonnetjes digitaal kunt bewaren. Dit alles wordt in een cloud opgeslagen, en dat voor een lage prijs. Starters krijgen namelijk 50% korting in het eerste jaar! 

Naast een starterspakket is er ook een premium pakket beschikbaar. Naast de basisfunctionaliteiten kun je dan ook uren factureren, artikel lijsten en abonnementen invoeren en factureren, andere talen en valuta invoeren en nog veel meer functionaliteiten.