Gebruik de spy security camera!

spy security

Helaas heb ik afgelopen week mee moeten maken dat mensen ongevraagd in mijn tas zitten. Dankzij dit voorvalletje heb ik besloten om een spy security camera aan te gaan schaffen. Helaas had ik het niet in de gaten omdat ik druk aan het werk was. Mijn tas stond achter de kassa zoals gewoonlijk en hier heeft iemand mijn portemonnee en mobiele telefoon uitgehaald. Ik baal hier onwijs van en heb besloten om op onderzoek uit te gaan. Helaas heeft mijn zoektocht niet geholpen en heb ik besloten om het er maar bij te laten zitten.

spy security

Mijn bestelling geplaatst

Uiteindelijk  ben ik op het internet gaan zoeken naar een onherkenbare camera. Het is namelijk niet de bedoeling om mijn spullen te jatten en al helemaal niet wanneer ik druk aan het werk ben. Zodoende ben ik online gaan zoeken en terecht gekomen op de website van beveiligingzaak.nl. Dit bedrijf biedt een ieder  de mogelijkheid om een geschikte veiligheid samen te stellen. Wil je het juist opvallend hebben of niet? Overigens kun je bij dit bedrijf er voor kiezen om een dummy aan te schaffen. Zo letten mensen hier wel op en hebben niet in de gaten dat het een dummy toestel is. Mijn spy security camera is besteld en ik kon gelukkig de volgende dag al beginnen met de installatie hiervan. Nu maar hopen dat ik hier nooit op terug hoef te kijken!

spy security