Met het personeel hebben we een wedstrijdje gedaan om tijdens het werk gezond bezig te zijn. Onder gezond viel geen: snacks, koekjes, snoep etc. Daarnaast mocht je ook geen frisdrank drinken, maar waren. Omdat al het personeel zich daaraan heeft gehouden, heb ik 2 weken geleden een Frietkraam gehuurd. Dit hadden we afgesproken en omdat iedereen zich aan de afspraken hield, doe ik het ook.

Contact opgenomensnackmobiel-vrachtwagen

Telefonisch had ik contact opgenomen en gevraagd of het mogelijk was om op een vrijdag de Frietkraam te huren. Dit was geen enkel probleem. Wat betreft de kosten was het erg voordelig en als ik het vergeleek met soortgelijke aanbieders al helemaal. Bij snackmobiel had nog een aantal snacks geselecteerd die ik er extra bij had genomen. Alleen friet is natuurlijk wat weinig, dus wat variatie is wel leuk.

frietkraamHeerlijk

Tijdens het feestje zat iedereen lekker te smullen. De zelfgemaakte frieten zijn heerlijk. Het is daarom ook echt een aanrader om dit bedrijf in te huren. Naast een frietkraam is het ook mogelijk om een snackkraam te huren. Op de website kan je eenvoudig extra opties selecteren zoals: vlees, vis, vegetarische gerechten. Dit staat overzichtelijk aangegeven. Indien je er niet uitkomt kan je te allen tijde contact opnemen. Omdat je alles direct op een overzicht krijg, weet je precies wat de kosten zijn. Wil je hier wat in veranderen is dat mogelijk. Persoonlijk vond ik dat erg fijn! Zie website voor meer informatie. Veel succes.