Financial lease erg interessant voor werkgevers

 

Goedemiddag lezers, welkom op mijn zakelijke blog.  Vandaag heb ik leuk artikel voor jullie. Het stukje gaat over financial lease! Auto lease houdt in dat jij een auto huurt, voor een leuke prijs. Werkgevers kunnen op deze manier geld besparen op de reiskosten vergoeding, dat is natuurlijk erg handig. De kosten van reisvergoedingen zijn bij de meeste bedrijven erg hoog. Met deze oplossing kan je elke maand, als ondernemer zijnde een fors bedrag besparen. Ik ben op deze oplossing gekomen, door een goede kameraad van mij. Tijdens een lunch vertelde ik hem over de hoge reisvergoedingen, binnen in mijn bedrijf. Hij gaf me de tip financial lease. Zodoende ben ik terecht gekomen op de website finalease.nl. Onmiddellijk ben ik auto’s gaan lease, voor mijn fulltime personeel!

Een super oplossing!

Al het personeel is erg blij, met de die zij hebben gekregen van de zaak. Het personeel is nu afhankelijk van zichzelf! Ik ben dus gestopt met de reiskosten vergoeding, behalve bij de parttimers, dan ben ik wel goedkoper uit! De auto’s zorgen ook voor extra reclame, want de zijkanten zijn beplakt met gegevens, van mijn bedrijf. Dankzij deze reclame zijn er ook al verschillende nieuwe klanten binnen gewandeld. Ik ben erg blij met dit resultaat, voor mij is dit een echte oplossing. Elke maand bespaar ik een fors bedrag, wat wil je nog meer. Ondernemer en last van hoge reiskosten vergoedingen? Neem een kijkje op de bovenstaande website.