Digitaal factureren, erg gemakkelijk!

Wist je dat je tegenwoordig ook gewoon digitaal factureren kan? Geen onnodige papierwerk of iets dergelijks, maar gewoon vanachter je eigen computer het bedrag invoeren en de rest wijst zichzelf!

Het gemak van het internet wijst maar weer dat we uiteindelijk niet meer zonder kunnen. Doordat we nu al online kunnen factureren scheelt het onwijs veel tijd en hoeven we ons geen zorgen te maken over het feit of dat het allemaal wel goed verloopt. Op de website van pPlease ben je dan ook aan het juiste adres wanneer je besluit om online te gaan factureren.

logo_pplease

Snel en simpel!

Doordat je een soort van stappenplan naloopt wordt er niks vergeten en kan je zonder problemen een factuur opmaken die vervolgens naar je betreffende klant wordt gestuurd. Persoonlijk ben ik hier een grote fan van aangezien het mij een hoop papier scheelt op kantoor. Plus het feit dat je dit met nog geen vijf minuten hebt geregeld heeft mij doen beseffen dat het perfect is! Wanneer er iets is wat ik niet begrijp kan ik ook zonder meer ervoor kiezen om contact op te nemen met hun zodat ik antwoord krijg.