De opleiding Administratief Medewerker

Ieder bedrijf heeft administratieve taken liggen. De vraag naar professionals binnen deze branche is dan ook erg hoog. Administratieve medewerkers houden zich bezig met het aanmaken van dossiers, het beantwoorden van telefoontjes, het verwerken van email en post, het maken van afspraken en ga zo maar door. Het is een gevarieerd beroep met veel persoonlijk contact, perfect voor mensen met een organisatorisch talent. Lijkt jou dit wel wat? Dan kan je bij Fabius Opleidingen de juiste basis leren voor dit vak en op pad met een geschikt diploma.

Financieel_Administratief_260x270-afgerond

Binnen negen maanden aan de slag

De opleiding administratief medewerker bestaat uit 30 lessen van 3 uur per les. Elke week volg je één les bij een locatie bij jou in de buurt, met keuze uit 50 verschillende leslocaties. Tijdens de lessen word je opgeleid om zo efficiënt mogelijk om te kunnen gaan met de computer. Hiervoor stellen we een laptop beschikbaar aan elke cursist. Verder krijg je alle benodigde vaardigheden en kennis mee die je nodig hebt om vakkundig en professioneel aan de slag te gaan bij een bedrijf dat bij jou past. Wanneer je het diploma behaalt, kan je aantonen dat je een brede basis hebt en klaar bent voor het beroep. Door onze effectieve werkwijze kunnen de cursisten snel aan het werk.Vroegboekkorting-banner

Schrijf je in!

Klinkt dit je allemaal goed in de oren? Vraag dan eventueel nog vrijblijvend een brochure aan voor extra informatie, of schrijf je direct in voor de opleiding. Wij helpen je graag op weg, en zien je graag bij ons verschijnen!