geslaagdvlag-voorbeeldMijn man bezit een eigen bedrijf en zoals jullie misschien wel weten, is het niet gemakkelijk om van een bedrijf een succes te maken. Ik weet niet precies waarom, maar toen wij voor het eerst onze deuren openden, dachten we eigenlijk dat de klanten wel vanzelf zouden komen. Dat was natuurlijk niet zo. Sterker nog, we hadden in de eerste paar weken maar enkele klanten en dachten al dat we op deze manier onze deuren alweer snel zouden moeten sluiten.

supportersvlaggen-plastic600-300x239Gelukkig heeft een vriend van ons, ons toen eens duidelijke informatie gegeven over hoe wij nu precies klanten zouden moeten trekken. Dat zou dus natuurlijk inhouden dat wij ook reclame zouden moeten maken. Dat klonk allemaal erg logisch, maar hij vertelde ons toen ook dat je deze reclame voor de neus van zoveel mogelijk mensen moet zien te krijgen die interesse zouden hebben in je dienst of product. Klinkt logisch, maar het was toch makkelijker gezegd dan gedaan.

vlaggenmastToen besloten we dat een website de beste oplossing zou zijn. Jammer genoeg was ook dit niet het geval, want ook voor een website geldt hetzelfde, klanten moeten namelijk eerst de website onder ogen krijgen.

Flyers werkten wel, maar niet zoals we gehoopt hadden. Op een gegeven moment raadde onze vriend ons aan het met vlaggenmasten te proberen. Dit leek ons een interessant idee. Wij hebben toen gelijk enkele vlaggenmasten laten installeren op een plek waar wij van dachten dat deze het meest geschikt zou zijn. We hadden gelukkig gelijk, want al snel zagen we veel meer klanten door de deur komen. Dat was echt een geweldig gevoel, om van ons bedrijf een succes te maken, ook al zag het hier in het begin niet naar uit. Reclame is echt de beste manier om klanten te trekken!