Dankzij een entresolvloer konden wij uitbreiden

entresolvloer

entresolvloer Nieuwe mogelijkheden

Weten jullie wat een entresolvloer is? Ik had hier eerst ook geen weet van. Als ik eerder had geweten wat een entresolvloer was, dan had dat mij een hoop tijd en moeite bespaard! Al enige tijd willen wij het bedrijf uitbreiden. Voornamelijk het magazijn wordt echt te klein, dus twijfelden wij over verhuizen. Dat is een behoorlijke klus, dat kun je je vast wel voor stellen. Een nieuw pand moet aan allerlei eisen voldoen en natuurlijk groot genoeg zijn. Tevens willen wij ruimte overhouden voor het geval wij nog meer groeien. Na een hoop onderzoek gedaan te hebben, kwam ik er dus achter dat wij ook gewoon een entresolvloer kunnen laten installeren! Anera heeft ons hierbij geholpen. Zij hebben een perfect passende vloer voor ons gemaakt, waarmee wij meer gebruik kunnen maken van de hoogte van het pand. Zo hebben wij een soort extra verdieping wat vooral in een magazijn natuurlijk erg handig is.

entresolvloer

Handig systeem

Om de juiste vloer te krijgen, werkt Anera met verschillende materialen die goed aansluiten. Zo hebben zij bijvoorbeeld een kliksysteem, waarmee een entresolvloer voor elke ruimte geschikt gemaakt kan worden. Tevens hebben zij ook uitschuifbare systemen, waarmee zo’n vloer dus altijd in de breedte past. Ideaal! Dat had ik eerder moeten weten.

Met Anera zijn wij dus in zee gegaan en al snel hadden wij veel meer ruimte. De kwaliteit is erg goed en de prijs die wij betaald hebben viel ook reuze mee. Hier kunnen wij in ieder geval een paar jaar nog even mee vooruit, voordat wij toch naar een ander pand gaan.