Behouden van bescherming van persoonsgegevens?

Het lijkt op zich erg gemakkelijk, echter bewijst het tegendeel dat bescherming van persoonsgegevens lastiger is als dat je verwacht. Vanuit diverse hoeken dien je er rekening mee te houden dat de kans op hacken vandaag de dag onwijs groot is. Lijkt mij dat je hier niet op zit te wachten toch? Doordat je er goed voor zorgt dat deze bescherming optimaal is kan je er vanuit gaan dat je hierdoor geen klandizie verliezen zal. Jouw klanten vertrouwen jou uiteraard met de gegeven van de persoon waardoor je er niet op zit te wachten dat dit op straat komt te liggen.

logo-kleur

Ikzelf spreek helaas uit ervaring aangezien ik dit voor enkele weken terug heb meegemaakt. Alles wat ze van mijn computer konden afhalen hebben ze ook gedaan waardoor alle gegevens van mijn klanten op straat lag. Hier baalde ik onwijs veel van waardoor ik op het internet ben gaan zoeken naar een bedrijf die ons hiermee kon helpen.

download (1)

Online zoeken is snel gevonden

Uit angst dat mij dit nog een keer kon gebeuren ben ik gaan zoeken naar een bedrijf waar ik mijn bescherming van persoonsgegevens ook echt kan realiseren naar de klanten. Heb er wel voor gekozen om de klanten op te hoogte te brengen van de gang van zaken, dit resulteerde wel in het feit dat ik hierdoor klanten ben kwijt geraakt. Al moet ik wel zeggen dat eerlijkheid het langste duurt toch?