Auteursrecht advocaat ingeschakeld

auteursrecht advocaat

Onlangs heb ik een auteursrecht advocaat ingeschakeld. Al heel lang liep ik met een idee in mijn hoofd dat ik graag in werkelijkheid wilde brengen. Dit was een product wat ik nog niet eerder op de markt hebt gezien. Het was een heel handig product en ik wist zeker dat hier heel veel mensen blij van zouden worden. Maar ik had ook nog heel veel vragen over hoe ik dit moest gaan aanpakken. Ik wilde natuurlijk niet dat er straks iemand anders met mijn idee ervandoor zou gaan. Via het internet ben ik gaan zoeken hoe ik dit het beste kon aanpakken.

auteursrecht advocaat

Professionele auteursrecht advocaat

Via het internet kwam ik terecht op de website van een advocatenkantoor wat gespecialiseerd is in Intellectuele Eigendomsrecht. Zij kunnen ondernemers helpen met hun product te beschermen. Dit kan gaan om modelrechten, het octrooi, het merk,maar ook de rechten van een auteur. Wanneer jij hiermee te maken krijgt dan wordt het allemaal wel heel erg ingewikkeld, doordat je dan te maken krijgt met ingewikkelde wetgeving en regelgeving. Het advocatenbureau wat ik heb ingeschakeld heet: Fitfth advocatuur zij kunnen snel handelen op dit gebied. Zij zijn op de hoogte van alle wettelijke regels.

auteursrecht advocaat

Goed geholpen door de auteursrecht advocaat

Samen met Marieke Kleijn van dit advocatenkantoor ben ik om de tafel gaan zitten en heb daar mijn vragen neergelegd. Een aantal van mijn vragen gingen over hoe ik de bescherming moest vastleggen, over de licentie, kopieergedrag, reclame-uitingen en nog een aantal meer. De medewerker heeft mij erg goed geholpen. Wil jij ook meer informatie van de auteursrecht advocaat? Kijk dan eens op de website.