3 voordelen van outdoor led schermen

Een outdoor led scherm heeft meerdere voordelen ten opzichte van de indoor, vaste led-schermen. Bij L2L-Ledscreens.com weten ze hier alles van. Een voordeel van een outdoor scherm is bijvoorbeeld het feit dat een outdoor scherm modulair is. Dit betekent dat het formaat van het scherm flexibel is, het is aan te passen naar wens. Door het gebruik van losse led panelen, kan er elk formaat van scherm gemaakt worden. Dit is handig als je bijvoorbeeld schermen nodig hebt voor een outdoor festival, het scherm kan dus aangepast worden naar het formaat van het podium.

 

Bestendig tegen alle weersomstandigheden

Omdat de outdoor led-schermen buiten hangen, moeten ze bestendig zijn tegen alle weersomstandigheden. Ze moeten tegen extreem hoge temperaturen kunnen maar ook tegen regen. Ook moeten ze bestand zijn tegen hoge luchtvochtigheid en extreme vrieskou. De schermen moeten niet alleen tegen deze verschillende weersomstandigheden kunnen, ze moeten ook een verandering van weer aankunnen. Bijvoorbeeld als het van een hele warme dag plotseling omslaat naar een storm. Een dergelijke plotselinge verandering kan voor problemen zorgen. Omdat de schermen zo goed tegen allerlei soorten weer moeten kunnen, moeten deze schermen aan hoge technische eisen voldoen. Omdat deze schermen aan zulke hoge eisen moeten voldoen, zijn ze dus ook van hele hoge kwaliteit.

 

Reclame overbrengen met een LED-scherm 

Een outdoor LED-scherm aan bijvoorbeeld de zijkant van je kantoorpand, zorgt ervoor dat je bedrijf meegaat in de 21e eeuw. We leven in een digitaal tijdperk en wat past daar nou beter bij dan een megascherm aan je bedrijfspand. Ook is het perfect om je dienst of product te promoten op dit scherm. Het werven van nieuw personeel of het aankondigen van een evenement is zeer gemakkelijk te doen via een dergelijk scherm. Je kan ook sneller schakelijken om snel in te spelen op een aankondiging of een verandering aan te geven. Dit kan met een LED-scherm vele malen sneller dan met bijvoorbeeld een poster. Je hoeft nu alleen via de computer het beeld aan te passen, in plaats van een nieuwe poster te ontwerpen en te laten bedrukken voordat hij buiten gehangen kan worden.