Zoek jij hosting voor wordpress woocommerce?

Als je een webshop wilt beginnen, dan is wordpress woocommerce daarvoor ideale software. Je kunt hier prima zelf mee aan de slag en zo het beheer van jouw webwinkel helemaal zelf doen. Voordat je hier mee aan de slag gaat, heb je wel een domeinnaam nodig en een bedrijf dat de hosting voor jou regelt. Pas dan kun je jouw wordpess woocommerce pagina ook echt live maken en kan de wereld deze ook zien. Er zijn veel verschillende bedrijven die hosting services aanbieden. Een van de beste opties waar jij voor kunt kiezen, is datact!

Aan de slag met wordpress woocommerce

Wil je beginnen met het verkopen van artikelen, dan is een webwinkel daarvoor natuurlijk ideaal. De wereld ligt dan voor je open en je hebt niet de hoge kosten die je met een fysieke winkel wel hebt. En met de komst van wordpress woocommerce kun je de webshop ook heel eenvoudig zelf bouwen! Bij de meeste mensen zal dit merk al wel bekend zijn van de handige software die het biedt voor het bouwen van gewone websites. Doordat er gewerkt wordt met verschillende modules en doordat jij zelf kunt kiezen welke modules je wel of niet gebruikt, zet je snel je website in elkaar. WordPress woocommerce begon eigenlijk als een plugin zoals er zovele waren, maar het is inmiddels uitgegroeid tot een zeer populair webshopsysteem! Doordat het eenvoudig werkt, maar tegelijkertijd veel mogelijkheden biedt met de diverse plugins die er beschikbaar zijn, is het voor veel webwinkeleigenaren het ideale systeem om mee te werken! Van eenvoudige tot heel uitgebreide webshops, ze kunnen allemaal draaien op deze software! De basis is helemaal gratis, wil je een uitgebreidere shop opzetten, dan zul je moeten betalen voor een premium account. Hierdoor is wordpress woocommerce eigenlijk voor ieder bedrijf dat online wil gaan verkopen een uitstekende keus!

Hosting

Maar voordat je met wordpress woocommerce aan de slag kunt gaan en je webshop online kunt zetten, moet je natuurlijk wel een domeinnaam registreren en heb je een hosting bedrijf nodig. Dan komen de diensten van datact goed van pas! Zij zorgen ervoor dat de achterkant van jouw website goed geregeld is, het deel dat bezoekers niet zien, maar wat juist zo belangrijk is voor een goede werking. Zij zorgen er bijvoorbeeld voor dat:

  • er ieder uur een back up gemaakt wordt van jouw site
  • de website altijd snel werkt
  • alles goed beveiligd is tegen hacks

Dit is natuurlijk erg van belang. Je kunt nog zo’n mooie webwinkel maken met behulp van wordpress woocommerce, als het lang duurt voordat de webwinkel geladen is, dan haken mensen al snel af en gaan ze bij jouw concurrent kijken. Werkt jouw pagina regelmatig niet doordat deze gehackt is, dan kun je niets verkopen en gaan klanten ook twijfelen aan jouw bedrijf. Een site die goed en snel werkt en die altijd bereikbaar is, is dus van groot belang. Daarom is het belangrijk dat je een goede host kiest en wat dat betreft zit je bij datact helemaal goed. Jouw wordpess woocommerce webshop draait dan zonder problemen!

Lees meer…