Wie zorgt dat uw co-packing perfect verloopt?

Wij importeren als bedrijf veel goederen uit het buitenland en dat is een goede business. Wij hebben namelijk gemerkt dat wij in het buitenland veruit de meeste producten veel goedkoper kunnen laten maken dan wanneer wij hier in Nederland onze inkopen doen. Je moet echter wel zorgen dat je je logistiek goed op orde hebt omdat je geen werk van het werk moet hebben. Wij hebben daarom een bedrijf gezocht dat voor ons de co-packing kon verzorgen. Wij kopen namelijk vaak losse onderdelen en die voegen wij dan samen in een verpakking, maar dit kost tijd en is duur als je het niet juist aanpakt. Wij moesten daarom even goed kijken wie wij in de arm moesten nemen wanneer wij wilden zorgen dat de co-packing goed geregeld zou worden. Wij zagen dat wij het beste naar de site flexwerf.nl konden gaan. Wanneer je namelijk online gaat kijken welke co-packing bedrijven er allemaal zijn, dan zie je dat deze mensen heel goede recensies hebben ontvangen. Veel mensen hebben hun co-packing aan dit bedrijf uitbesteed en ik heb gezien dat hun verhalen gewoon heel goed waren. Genoeg reden dus om ook eens te kijken of ik hier op de site meer info kon vinden over hoe men mij van dienst kon zijn. Ik heb toen gezien dat wanneer je je co-packing aan deze mensen wilt overlaten, je er zeker van kunt zijn dat zij je op tijd zullen helpen. Men werkt hier met strakke planningen en dat was precies wat ik nodig had. Ik heb toen even contact opgenomen om te horen of zij momenteel nog tijd hadden om een co-packing klus voor ons uit te voeren en zo ja, tegen welke kosten zij mij konden helpen. Ik kreeg toen te horen dat men mij graag van dienst wilde zijn en dat ik al op heel korte termijn met hen kon gaan werken. Dat was alles waar ik op gehoopt had, dus het was voor mij gelijk duidelijk dat ik met deze mensen moest gaan werken. Ik heb toen een zending naar dit bedrijf laten sturen en zij zijn zich toen gelijk over deze goederen gaan ontfermen.

Deze mensen konden ons heel goed helpen met de co-packing

Wij wilden zorgen dat wij een goede partner konden vinden voor de co-packing en wij zijn daarom blij dat wij de mensen van flexwerf.nl gevonden hebben. Deze mensen hebben er alles aan gedaan om te zorgen dat wij voor een geschikte prijs geholpen konden worden. Wij zien dat men hier heel goed werk levert en dus zien wij geen enkele reden om de samenwerking niet te continueren.

Wilt u ook met dit bedrijf werken?

Mocht u ook graag met dit bedrijf willen werken, dan kunt u:

  • Even naar de site flexwerf.nl surfen
  • Bekijken hoe deze mensen u van dienst kunnen zijn
  • Een keer contact opnemen om te horen op welke kosten u moet rekenen

Ik ben blij dat wij met dit bedrijf zijn gaan werken en ik hoop ook dat wij nog heel lang met hen kunnen blijven werken.