Laat eens je logo of een leuke tekst lasergraveren op pennen

pennen lasergraveren

Als ondernemer wil je graag je merk promoten en wat is er nu beter dan merchandise uitdelen met jouw logo of andere marketinguitingen erop gedrukt? Pennen zijn altijd een populair item om weg te geven en door ze te personaliseren met een lasergravering, geven ze ook meteen een stijlvolle uitstraling. In deze blog geven we je vijf tips voor het laten lasergraveren van pennen zodat er je logo prominent in de aandacht komt te staan van de ontvangers of juist een leuke, pakkende tekst.

Kies een goede pen

Voordat je begint met het laser graveren van de tekst, is het belangrijk om een goede pen te kiezen. Er zijn veel verschillende soorten pennen op de markt en niet elke pen is geschikt om te laten lasergraveren. Zorg er daarom voor dat je kiest voor een pen van hoge kwaliteit met een gladde afwerking. Hierdoor zal de gegraveerde tekst veel scherper en duidelijker zijn.

Denk na over de grootte van de tekst

Het is belangrijk om de grootte van de tekst te overwegen voordat je begint met laser graveren. Als de tekst te klein is, kan het moeilijk zijn om het te zien en kan het uiteindelijk het doel van het personaliseren van de pennen tenietdoen. Zorg er daarom voor dat je een tekstgrootte kiest die gemakkelijk te lezen is, zonder dat de tekst te groot wordt en op de pen begint te vervagen.

Kies een goede plek op de pen om de tekst te graveren

Er zijn veel verschillende plekken om tekst te graveren op een pen. Afhankelijk van het ontwerp kan het graveren op de clip of de zijkant van de pen de beste optie zijn. Het is belangrijk om de opties te overwegen en degene te kiezen die het beste past bij jouw ontwerp en het doel van de pennen.

Kies de juiste kleur voor de lasergravering

De kleur van de tekst is belangrijk bij het personaliseren van pennen. Donkere kleuren werken over het algemeen het beste bij pennen en voegen vaak een extra dimensie toe aan het ontwerp. Hou rekening met het contrast tussen de kleur van de pen en de kleur van de lasergravering zorgvuldig, want dit heeft een grote invloed op de leesbaarheid.

Kies voor een professionele lasergravering-service

Tot slot, is het belangrijk om te kiezen voor een professionele lasergraveringsservice. Zorg ervoor dat je kiest voor een bedrijf dat ervaring heeft met het graveren van pennen en dat over de juiste apparatuur beschikt voor de juiste gravering. Op deze manier ben je verzekerd van kwaliteit en van een goed eindresultaat.

Samenvatting

Als ondernemer kan het geven van gepersonaliseerde pennen met een lasergravering een effectieve manier zijn om jouw merk te promoten en de naamsbekendheid te vergroten. Het kiezen van de juiste pen en de juiste tekstgrootte, plaats, kleur en service provider is cruciaal om ervoor te zorgen dat de pennen er professioneel uitzien en jouw merk goed vertegenwoordigen. Hopelijk hebben deze vijf tips je geholpen bij het personaliseren van pennen en het promoten van jouw bedrijf.

Bron: Bedrukken

Bedrukken