Krachtige rijmanagementoplossing van Data2Track.nl

Rij management is een plan om alle rijdende werkprocessen te beheren en te laten verlopen volgens de visie en missie van het bedrijf. Tegenwoordig worden alle werken geëist om effectiever en efficiënter te zijn, daarom biedt Data2Track.nl verschillende geavanceerde rijmanagementoplossingen voor uw bedrijf. Door vloot en beheer met elkaar te verbinden, maakt Data2Track.nl al het werk eenvoudiger, maar met nauwkeurigere resultaten. Technologie is ontworpen om alles praktischer te maken en de afstand en tijd te verkorten, zodat alle communicatie en gegevens in minder tijd kunnen worden verzonden en ontvangen. Zo kun je zo snel mogelijk actie ondernemen als er wijzigingen zijn tijdens de klus.

 

Urenregistratie op de chauffeurs-app

Data2Track is een urenregistratie app voor chauffeurs. Wanneer alles snel en nauwkeurig moet gebeuren, is het handmatig invoeren van gegevens niet meer effectief omdat u er alleen maar meer tijd voor nodig heeft. Door gebruik te maken van een applicatie die toegankelijk is via uw smartphone, kunt u dus overal en altijd rijtijden registreren. De applicatie die op de smartphone van de chauffeur is geïnstalleerd, wordt via de software op de computer op kantoor aangesloten, zodat de gegevens die je invoert automatisch worden opgeslagen en toegankelijk zijn voor je baas. Zo doe je meerdere klussen met slechts één knop in de app.

 

Wat kunt u doen bij een aanvraag urenregistratie?

Rij management is niet alleen praten over je rijbaan. Zolang u in het veld werkt, kunt u deze registreren in de rijtijd applicatie. Sommige banen die rijtijd omvatten, zijn laad- en losactiviteiten, transits en lange afstandsreizen waarbij u vaak moet blijven overnachten. Die banen vallen ook onder je rijtijd baan. Dit alles moet realtime aan het kantoorpersoneel worden gemeld, zodat alle informatie tussen chauffeurs en kantoorpersoneel altijd verbonden en continu is.