Jaagers heeft zeer veel expertise in huis

Jaagers

Jaagers is de e-commerce specialist. Zij bouwen platforms voor de zakelijke als ook voor de consumentenmarkt. Iedere klant moet, zoals zij zelf zeggen, een uitmuntende klantbeleving krijgen.

Sinds ik een eigen zaak heb, weet ik als geen ander wat met deze klantbeleving bedoeld wordt. Daarom leek het mij dan ook een goede keuze om met dit bedrijf in zee te gaan. Zij hebben van mij de opdracht gekregen om een webshop te bouwen, waarmee veel klanten aangetrokken worden. Het moet als het war een feestje zijn om onze site te bezoeken.

Nadat wij eerst een gesprek hebben gehad, wat ongeveer onze verwachtingen waren over een nieuwe webwinkel, zijn zij aan de slag gegaan. Met de hulp van Magento 2 hebben zij een zeer mooie en overzichtelijke site van weten te maken. Jaagers

Jaagers heeft de koe bij de horens kunnen pakken

In eerste instantie waren wij een beetje huiverig om een ander webshop te laten bouwen. Waarom weet ik niet, want actie was er voor ons bedrijf zeker nodig. Wij hebben een periode gekend, waar de omzet zo laag was, dat wij er al over na aan het denken waren om ons bedrijf te sluiten. Gelukkig hebben wij eerst andere stappen gedaan, voordat wij tot dit drastische besluit over zijn gegaan.

Samen met Jaagers hebben wij een plan van aanpak opgesteld. Hier kwamen wij al snel tot de conclusie dat het beter was om een geheel nieuwe webshop te bouwen in plaats van de oude te herstellen. Hiervoor hebben wij samen het één en ander op papier gezet en zijn zij ermee aan de slag gegaan.

Een nieuwe webshop en een geweldige omzet

Hadden wij maar eerder dit bedrijf in handen genomen. Onze nieuwe webshop heeft dagelijks heel veel bezoekers. Niet alleen verkopen wij nu veel, onze onze is hiermee enorm gestegen.  Jaagers