Hoe lang duurt vog aanvraag vandaag de dag?

Ik ben onlangs gaan kijken of ik elders een leukere baan kon vinden. Ik werk namelijk al heel lang in hetzelfde kinderdagverblijf en ik merkte dat ik de sfeer binnen ons team niet meer goed vond. De een na de ander vertrok en er werden steeds mensen aangenomen die gewoon niet goed waren in hun vak. Dat had vooral te maken met het feit dat wij niet goed mensen konden vinden, dus dan gaan de eisen naar beneden en dan is het een neerwaartse spiraal waar je in terechtkomt. Ik ben daarom ook gaan kijken naar een nieuwe baan en ik wist dat wanneer ik bij een kinderdagverblijf wil solliciteren ik een VOG moet hebben. Ik wilde graag weten hoe lang duurt vog aanvraag omdat ik wilde weten wanneer ik echt brieven kon gaan sturen. Ik wist namelijk dat je een VOG moet hebben om meer kansen te hebben en dus wilde ik graag weten hoe lang duurt vog aanvraag precies? Ik had al aan meerdere mensen gevraagd: hoe lang duurt vog aanvraag maar ik kreeg steeds te horen dat dit heel erg verschillend kon zijn. Dat was weliswaar een antwoord, maar een duidelijk antwoord op mijn vraag hoe lang duurt vog aanvraag, was het zeker niet. Ik ben daarom gaan zoeken naar manieren om wel meer duidelijkheid te krijgen en ik ben toen gewoon gaan googelen op ‘hoe lang duurt vog aanvraag’. Ik heb toen gezien dat ik bij lange na niet de enige was die met deze vraag in zijn maag zat. Ik heb namelijk gezien dat er heel veel mensen waren die graag wilden weten wat het antwoord op de vraag hoe lang duurt vog aanvraag was. Ik zag ook dat de meeste mensen naar de site VOGdesk.nl waren gegaan om te kijken wat zij hier aan mogelijkheden konden vinden. Ik ben in het spoor van deze mensen getreden en ik heb toen gezien dat je hier heel veel nuttige info kunt vinden. Mocht u daarom ook graag willen zorgen dat u weet wat het antwoord is op de vraag, hoe lang duurt vog aanvraag, dan kunt u altijd even op deze site kijken.

Hoe lang duurt vog aanvraag: twee weken!

Toen ik op deze site ging kijken wat ik kon vinden aangaande mijn vraag hoe lang duurt vog aanvraag, zag ik dat ik ongeveer twee weken nodig had om mijn papieren te krijgen, mits ik niets op mijn kerfstok had. Ik kan u zeggen dat ik zelfs nog nooit met de politie gesproken heb, dus laat staan dat ik een strafblad zou hebben. Ik wist dus dat ik niet lang hoefde te wachten op mijn papieren.

Wilt u ook een aanvraag indienen?

Mocht u ook een VOG nodig hebben, dan denk ik dat u het beste even:

  • Naar de site VOGdesk.nl kunt gaan
  • U hier even kunt bekijken welke procedures u op kunt starten
  • U een keer een aanvraag kunt indienen zodat deze gelijk opgepakt kan worden


Ik ben blij dat ik deze site gevonden heb omdat ik nu heel veel duidelijkheid heb over hoe de aanvraag in zijn werk zal gaan.