Een opslagcontainer huren regel je bij BD Containers

Voor verschillende soorten klussen in de bouw of bij grootschalige werkzaamheden, is het handig als je 1 of meerdere opslagcontainers kunt gebruiken. Deze containers kun je op het terrein kwijt waar men aan het werk is. Daardoor is het mogelijk dat spullen op de locatie zelf veilig achter slot en grendel bewaard kunnen worden. Je kunt bepaalde werktuigen opslaan in een opslagcontainer, maar ook gereedschap en materiaal. Dit soort spullen wil je liever niet los rond laten slingeren op de werkplek. Maar juist op werkplaatsen en bouwterreinen heb je niet altijd opslagruimte bij de hand. Als je een perceel gaat voorzien van een woning, dan is er in het begin uiteraard niets behalve een braakliggend terrein. Het is dan ook fijn als je een opslagcontainer kunt huren, zodat je vanaf het begin meteen voldoende opslagruimte bij de hand hebt. Vooral met tijdelijke bouwprojecten is het niet nodig om zelf een opslagcontainer te kopen. Deze container is nadat het project ten einde komt immers niet meer nodig. Het kan zijn dat je wederom een container nodig hebt bij het volgende project, maar dat is van te voren niet altijd te zeggen. Daarom kun je in veel gevallen beter gewoon een opslagcontainer huren. Je kunt de opslagcontainer dan gebruiken tijdens het gehele project en zodra alles klaar is, dan kun je de container weer terugbrengen naar de partij waar je de opslagcontainer hebt gehuurd. Indien je een opslagcontainer wilt huren, dan kun je terecht bij BD Containers. Hier kun je verschillende zeecontainers huren. Je kunt de grootste container huren die vaak wordt gebruikt voor internationaal transport, maar je kunt ook een container kopen van een wat kleiner formaat die juist weer geschikt is voor de opslag van verschillende materialen. Het is uiteindelijk maar net wat voor soort materialen je wilt bewaren en hoeveel ruimte alles inneemt. Je kunt daar dan een geschikte opslagcontainer bij uitzoeken die groot genoeg is. Vervolgens kun je deze opslagcontainer huren bij BD containers voor de periode dat jij de container nodig hebt. De container wordt vervolgens op de juiste locatie afgeleverd, zodat jij meteen de juiste materialen in de opslagcontainer kunt stallen. Het is uiteraard ook mogelijk om de zeecontainer op een trailer te laden, zodat je de goederen zelf ook van A naar B kunt vervoeren. Het is maar net of je de zeecontainer voor vervoer of opslag van goederen wilt gebruiken.

Surf naar bdcontainers.com om een opslagcontainer te huren

Als je een opslagcontainer wilt huren, dan kun je dat meteen regelen via de website van bdcontainers.com. Op deze site zie je meteen wat voor soort zeecontainers je kunt huren en hoe groot deze zijn. Zo kun je kiezen voor de volgende formaten voor de zeecontainers:

  • 6ft
  • 8ft
  • 10ft
  • 20ft
  • 40ft

Op de site kun je ook zien hoe het aantal voet zich vertaalt naar het aantal meters. Zo is een zeecontainer van 40 ft bijvoorbeeld 12,2 x 2,44 x 2,59 meter. 

Kijk voor meer informatie op de website

Mocht je graag meer willen weten over de zeecontainers voordat je daadwerkelijk een opslagcontainer gaat huren, dan kun je terecht op bdcontainers.com of gewoon even contact opnemen. 

Lees meer…