Een gave polo bedrukken voor mijn zoon

45374_9238080 (1)Mijn zoontje gaat volgende week voor het eerst naar de basisschool, het is een zeer spannende tijd voor hem, dat kan wel gezegd worden. Om iets bijzonders voor hem te doen, wilde ik een polo bedrukken laten.
Ik weet zelf nog het moment dat ik voor het eerst naar school ging. Ik was nogal een moederkindje, dus ik had hier heel veel moeite mee. Gelukkig is mijn zoontje niet hetzelfde en met een mooi poloshirt hoop ik hem te kunnen motiveren, zodat hij het nog leuker vindt.
Ik heb een tijdje geleden dit idee met mijn man besproken en ook hij was onder de indruk van het idee. Ook mijn vriendin vindt het erg leuk en denkt eraan hetzelfde te doen.

45287_9231094Het ontwerp

Ik ben dus op zoek gegaan en kwam even later op de site maxpolos.com.Wat een mooie shirts hebben ze hier! Het probleem is echter dat ik geen idee hem welk ontwerp ik erop zou moeten plaatsen. Ik kan natuurlijk wel iets van een motiverende leus kiezen, maar aan de andere kant kan mijn zoontje nog niet lezen, dus daar heeft hij niet zo heel veel aan. Het is dan wellicht een beter idee om een mooie foto erop te plaatsen, maar dat ziet er wellicht niet uit.
Na een gesprek met mijn vriendin, kwamen we op het idee om een leuk shirt te ontwerpen met de afbeeldingen van zijn favoriete muppets erop. Hij is een grote fan van de muppets en ik weet zeker dat hij er ontzettend blij mee zou zijn als ik zoiets voor zijn eerste schooldag zou maken. Zo gezegd zo gedaan dus en vorige week kwam het shirt binnen. Hij vindt het prachtig en kan niet wachten het naar school te dragen!

45339_9233094