Een aanrader: windowdeco glasfolie

Windowdeco glasfolie

Windowdeco glasfolieMijn onderneming is de afgelopen jaar enorm gegroeid. Alweer een geruime tijd is mijn onderneming gevestigd in een groot bedrijfspand. Alweer enkele weken geleden kwam ik zoals gewoonlijk aan op kantoor. Ik stapte mijn auto uit en ik bekeek het bedrijfspand. Wat mij opviel was de uitstraling vanaf de buitenkant. De uitstraling was zeer kil en kaal hier wilde ik dan ook iets aan gaan doen. Zodoende nam ik een kijkje op het internet met de intentie een leuke oplossing vinden. In verloop van tijd kwam ik dan ook terecht op de website van windowdeco. Via deze website had ik de mogelijkheid om windowdeco glasfolie te laten maken. Ik had zelfs de mogelijkheid om een eigen ontwerp windowdeco glasfolie te laten maken. Van het een kwam dan ook het ander!

Raamfolie

Een ontwerp maken!

Het ontwerp maken was lastiger dan ik van te voren had gedacht. In samenwerking met ons design team hebben wij dan ook een prachtig ontwerp gemaakt. Dit ontwerp hebben wij uiteindelijk dan ook verstuurd naar windowdeco!

Prachtig eindresultaat

Enkele dagen na het opsturen van het ontwerp werd de raamfolie geleverd. Het eindresultaat is dan ook maar met een woord te beschrijven prachtig. Niet alleen is de kwaliteit uitstekend maar ook de kleur van de folie is geweldig. Windowdeco heeft in deze echt top kwaliteit geleverd!

Kwaliteit

Indirecte promotie

Wat mij opviel is dat er vele klanten geworven zijn door deze raamfolie. Zonder enige gedacht bij promotie is dit toch een indirecte vorm van promotie gebleken. Dankzij deze raamfolie valt mijn onderneming op, waar klanten op af komen!