thumbs_corporate-fashion-koksbuizenSuit up Now is een populair aanbieder op het gebied van kwalitatief hoogwaardige bedrijfskleding, die al vele jaren actief is en in deze jaren al veel ervaring op heeft gedaan in de markt. Ben je van plan om bedrijfskleding te bestellen bij deze aanbieder, maar wil je eerst meer weten over de werkwijze van Suit up Now? Lees dan snel verder, want in dit artikel wordt de werkwijze van deze aanbieder stap voor stap besproken.

thumbs_corporate-fashion-saker
Kennismaking, ontwerp en offerte

De eerste fase van het afnemen van bedrijfskleding bestaat uit drie stappen: de kennismaking, het ontwerp en de offerte. Bij de kennismaking kun je zien wat corporate fashion voor jouw bedrijf kan betekenen, bij het ontwerp worden al je wensen en ideeën in verschillende concepten uitgewerkt en bij de offerte worden er een offerte en een planning opgeleverd op basis van het gekozen concept.

thumbs_dockwise-corporate-fashion
Samples, doorpas en productie

Om je een duidelijk beeld te geven van het te verwachten resultaat, worden er vervolgens samples van je bedrijfskleding geproduceerd door modellen. Hierna is het tijd voor de doorpas, waarbij alle maten gedetailleerd in kaart worden gebracht en alle kledingstukken persoonlijke worden ingemeten. Zijn de maten bekend, dan is het tijd voor de daadwerkelijke productie.

 

Uitleveren en nazorg

De laatste twee stappen van het proces bestaan uit het uitleveren van de kledingstukken en de nazorg. Bij de nazorg wordt de kleding gepast, waarbij er indien nodig nog kleine aanpassingen doorgevoerd kunnen worden voor het beste resultaat.